Ajankohtaista

Luovuuden Lakeuden Hyvinvointitilan avajaiset Tiistenjoella la 31.8.

Vihdoin on tullut virallisesti aika vihkiä ihana toimitilamme Villa Jokiranta sekä koko Hyvinvointitila virallisesti käyttöön.

Vietämme avajaispäivää lauantaina 31.8. klo 14 alkaen. Päivän aikana on luvassa tilaan, eläimiin ja sen palvelutuotteisiin tutustumista, musiikkia, tanssia sekä talutusratsastusta. Tapahtuma on maksuton. Avajaistarjouksia varten voi varata mukaan kortin tai käteistä. Avajaistarjouksia löytyy mm. lattarijumpan ja ratsastustuntien kausikorteista, infrapunasaunan sarjakorteista sekä hemmottelupäivistä.

Päivän ohjelmasta vastaavat muusikot Juha Lagström, Paappa Makkonen, Sonia Icaros, kitaristi Timo Luostari, tanssija Aisha Korpela sekä maakuntajohtaja Asko Peltola. Luvassa on erilaisia ohjelmanumeroita ja puheenvuoroja taiteen, viihteen ja hyvinvointialan ammattilaisilta sekä yhteistyökumppaneilta.

Lisäksi useat Luovuuden Lakeuden yhteistyökumppanit esittelevät päivän aikana toimintaansa; esimerkiksi taidemaalari Panu Hemminki tuo taulujaan ihasteltaviksi, MTY Muilu tuo tuoreesta sadostaan näytteitä tuoksuteltaviksi ja kauneus- ja terveysalan ammattilainen Terhi Jussinmäki kertoo osaamisestaan ja palveluistaan.

Luovuuden Lakeus lanseeraa uusia palveluitaan syyskuun alusta alkaen. Myös näistä kerrotaan päivän aikana lisää. Yritysten, yhdistysten ja median ilmoittautumisia kutsuvierastilaisuuteen toivotaan ystävällisesti 28.8. mennessä.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Avajaiset png.png

Luovuuden Lakeus järjestää yhteistyössä Tanssikoulu Wimman ja muiden kulttuurialan ammattilaisten kanssa poikkitaiteellisen levynjulkistamiskonsertin 26.5.

Konsertissa laulaja-lauluntekijät Sonia Icaros ja Antti Kleemola esittävät omaa tuotantoaan.

Poikkitaiteellisuus astuu kuvaan mukaan, kun Tanssikoulu Wimman monikymmenpäinen tanssijajoukko koreografeineen saapuvat lavalle avamaan tanssin kautta koskettavia tarinoita yleisölle. Lisäksi Glow Dancen Aisha Korpela tarjoilee konsertin ainoan soolotanssiteoksen ja kitarataiteilija Timo Luostari säestää muutamia kappaleita taiturimaisin ottein.

Lämpimästi tervetuloa paikalle Seinäjoki-salille 26.5. klo 17!

Ovet aukeavat yleisölle klo 16.30.

Sonia Icaros 300x400.jpg

Lippuja voi hankkia osoitteesta: https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=3584


Luovuuden Lakeus Hevoset-messuilla Tampereella

Osallistumme Hevoset messuille tällä kertaa näytteilleasettajan roolissa.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen markkinointi-ilmeeseemme,

sekä uusiin tuotteisiimme!

Mukana myös arvontaa, jossa voi voittaa

henkilökohtaisia Kehotietoinen ratsastus -tunteja sekä henkisen valmennuksen

paketteja. Löydät meidät E-hallista, osastolta E840.

https://www.hevosmessut.fi/fi/
FB-sivuillamme arvomme lipun messuille: @luovuudenlakeus.com1
33624f09-hevoset-messut-logo_stroke.png 

Yhteiskunnallinen yritys

Luovuuden Lakeus sai arvostetun yhteiskunnallinen yritys -merkin. Teemme todistetusti yhteiskunnallista hyvää!

Y-merkki_logo_vaaka_suomi_sininen_rgb.png
 

Elämän puu -laulut julkaistu

Kulttuurisen vanhustyön Elämän puu -lauluista on julkaistu nyt viiden biisin EP. Ikäihmisten koskettavia tarinoita voit kuunnella muun muassa Spotifyssa.
Julkaisijana Luovuuden Lakeus Records, tuotanto Samuli Turunen Fat Sam Sound Productions.

Elamanpuu.png

Kuuntele Elämän puu