TYÖHYVINVOINTIA

kokien, havainnoiden, aistien

Tuotamme kokonaisvaltaiset työhyvinvointipalvelut, jotka vastaavat tarpeitanne ja toiveitanne. Valittavananne on palveluita asiantuntijaluennoista ja kehollisista työnohjauksista erilaisiin soveltaviin taidelähtöisiin menetelmiin ja eläintoimintaan

Tyhy-toimintamme taustalla yhdistyvät uusin tutkimustieto kehon ja mielen välisistä yhteyksistä, sekä vuorovaikutustieteiden vahva teoriaperusta. Teemme konkreettisia kokemuksellisia harjoituksia. Käymme myös reflektoivia keskusteluja, joissa ohjaajalla on ennen kaikkea fasilitoiva rooli.

Asiakkaamme ovat palautteissaan nostaneet esille erityisesti jokaisen yksilön ja ryhmän tarpeet huomioivan ohjauksen, sekä moninaiset kokemukselliset työkalut ja niiden vaikuttavuuden. Asiakkainamme on käynyt esimerkiksi lastensuojelulaitosten henkilökuntaa ja muita erilaisia hoito- ja kulttuurialan työyhteisöjä.

 

TAI IHAN VAIN VIRKISTYEN

Meille olette tervetulleita viettämään myös vaikkapa pikkujouluja tai virkistyspäivää rennossa ja rauhallisessa tunnelmassa. Villa Jokirannan sali ja ympäristömme tarjoavat siihen mainiot puitteet. 

 

Ryhmän ihannekoko on 5-20 hlöä, mutta voit jättää tarjouspyynnön toki suuremmistakin.

Suositeltava TYHY-päivän kesto on alkaen kolmesta tunnista noin kahdeksaan tuntiin.

Järjestämme myös kahvitukset ja/tai ruokailut yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Vietimme pikkujouluja Luovuuden Lakeuden tilalla Tiistenjoella kehollisen työskentelyn ja hevostoiminnan parissa.
Upeat puitteet, ihanat ja ammattitaitoiset ohjaajat ja lämmin tunnelma tekivät päivästämme täydellisen! Lämmin suositus pikkujoulu-, tyhy- tai muille porukoille!
— Kulttuurikollektiivi Silta

PYYDÄ TARJOUS


TYÖNOHJAUSTA

YKSILÖILLE JA PIENRYHMILLE

Luovuuden Lakeuden työnohjaukset perustuvat vahvasti kokemuksellisuuteen ja erilaisiin luoviin menetelmiin, joiden pyrkimyksenä on tukea työssä jaksamista ja omassa hoito/ohjaustyössä kehittymistä.

Toiminnassa hyödynnetään reflektoivien keskustelujen lisäksi liikkeellisiä, musiikillisia ja eläinavusteisia menetelmiä. Ne antavat usein symbolisia ulottuvuuksia ja muotoa omassa työssä askarruttaville asioille ja tunnesisällöille, joihin ei välttämättä sanat ulotu. 

HINNAT

Työnohjaukset yksilöille alkaen 98 €/h + alv 24%

Ryhmille alkaen 150 €/h + alv 24%

Työnohjaukset voidaan järjestää myös asiakkaan osoittamassa paikassa, jolloin hintaan lisätään matkakorvaus 0,44 €/km + alv

 

PYYDÄ TARJOUS


Ohjaajamme Sonja Jokirannan

mielenkiintoinen koulutuskombinaatio tarjoaa uusia näkemyksiä ja työkaluja työyhteisön hyvinvoinnin kasvattamiseen sekä yksilölliseen työnohjaukseen.

  • FM, viestintä (vuorovaikutus)
  • tanssi-liiketerapeutti (psykoterapeuttinen keho- ja liiketyöskentely)
  • EASEL®-ohjaaja (kokemuksellisuus)
  • sensomotorisen psykoterapian opinnot alkaen syksy 2018

 

PYYDÄ TARJOUS